Μητρόπολη Νεαπόλεως

Στον Ιερό Ναό της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στην Ευκαρπία, ιερούργησε την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2018, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σατυρουπόλεως κ. Βαρνάβας.

Ο Σεβασμιώτατος, στο κήρυγμά του, φώτισε τη σκηνή της θεραπείας του τυφλού από τον Κύριο Ιησού, στην Ιεριχώ. Ο τυφλός με εμπιστοσύνη παραδίδεται στην αγάπη του Θεού, πιστεύει στην παντοδυναμία Του και «αιχμαλωτίζει παν νόημα εις την υπακοήν του Θεού». Είναι έτοιμος για το θαύμα! Κρίνεται άξιος για το θαύμα!

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος ανήλθε στο χώρο ανέγερσης του Ναού και έμεινε πολύ ευχαριστημένος από την εξέλιξη των εργασιών και ιδιαιτέρως από το καλαίσθητο αποτέλεσμα των οικοδομικής δραστηριότητας.

Εκ του Γραφείου Τύπου

Στον Ιερό Ναό της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου Ευκαρπίας ο Νεαπόλεως Βαρνάβας Στον Ιερό Ναό της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου Ευκαρπίας ο Νεαπόλεως Βαρνάβας Στον Ιερό Ναό της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου Ευκαρπίας ο Νεαπόλεως Βαρνάβας Στον Ιερό Ναό της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου Ευκαρπίας ο Νεαπόλεως Βαρνάβας Στον Ιερό Ναό της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου Ευκαρπίας ο Νεαπόλεως Βαρνάβας

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.