Στον Ιερό Ναό της Αναλήψεως του Χριστού Λάρισας τέλεσε το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος τόνισε πως η γενική αίσθηση στην κοινωνία μας είναι ότι όλοι είμαστε αδικημένοι και πάνω σε αυτό το αίσθημα της αδικίας πατάνε πολλοί για να ξεσηκωθούν ή και για να δικαιολογήσουν τις δικές τους αδικίες. Γενικά στην κοινωνία μας την αδικία την θεωρούμε τρόπο ζωής. Αυτό όμως είναι αδικαιολόγητο γιατί είμαστε οι σκανδαλωδώς ευεργετημένοι και υπερβολικά ευνοημένοι. Και τούτο διότι αν και προσβάλαμε και αδικήσαμε τον Άγιο Θεό με την παρακοή μας, Αυτός δεν μας εκδικήθηκε αλλά έστειλε τον Μονογενή του Υιό να πάθει για εμάς.

Αυτήν την ευεργεσία της θείας αγάπης οφείλουμε εμείς να. ξεπληρώνουμε προς τους συνανθρώπους μας συγχωρώντας και ξεχνώντας τα όποια αβλεπτήματά τους προς εμάς. Μετά την απόλυση της Θείας Λειτουργίας, τελέσθηκε στο Μνημείο της Ενσωμάτωσης της Θεσσαλίας τρισάγιο από τον Ποιμενάρχη μας, παρουσία τον διοικητικών, πολιτικών και στρατιωτικών αρχών του τόπου.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.