Μητρόπολη Φθιώτιδος

Ο Νέος Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας κ. Ευάγγελος Χατζημαργαρίτης επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου τον Σεβασμιώτατο Μητροποπλίτη μας κ. Νικόλαο στο γραφείο του, συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Ανδρέα Κολοκυθά προκειμένου να λάβει την ευχή του επί τη αναλήψει των νέων του καθηκόντων.

Ο Ποιμενάρχης μας τους υπεδέχθη εγκαρδίως και για αρκετή ώρα είχαν μια ευρεία συζήτηση επί διαφόρων θεμάτων.

Αντάλλαξαν ευχές για την Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή και ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον κ. Χατζημαργαρίτη να τον ενδυναμώσει ο Θεός με τη χάρη Του, ώστε να διατελέσει τα νέα του καθήκοντα προς ωφέλεια της τοπικής κοινωνίας.

Ο κ. Διοικητής εζήτησε από τον Σεβασμιώτατο την συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως μας με το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας και ο Ποιμενάρχης μας τον διαβεβαίωσε ότι η Ιερά Μητρόπολις όπως και έπραττε από ετών, θα συνεχίσει να προσφέρει ανελλιπώς πνευματική και εθελοντική στήριξη στους ασθενείς του Νοσοκομείου, μέσω των Ιερέων – Εξομολόγων, οι οποίοι όλες τις ημέρες του έτους επισκέπτονται τους ασθενείς και μέσω του Ιερού Μυστηρίου της Εξομολογήσεως μεταδίδουν την Θεία Κοινωνία, ενδυναμώνοντας τους ασθενείς και μεταδίδοντας τους την Χάρη του Θεού, αλλά και μέσω της Ομάδος Διακονίας Ασθενών, η οποία προσφέρει εθελοντικά την διακονία της σε μοναχικούς ασθενείς και παρέχοντας συνάμα συμπαράσταση σε όλους τους ασθενείς και τους συνοδούς τους, δίδοντας την μαρτυρία του Χριστού και της Εκκλησίας.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος εις ανάμνησιν της επισκέψεώς του προσέφερε στον κ. Χατζημαργαρίτη μια εικόνα του Αγίου Νικολάου.

Στον Φθιώτιδος Νικόλαο ο Νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Λαμίας Στον Φθιώτιδος Νικόλαο ο Νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Λαμίας

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.