Αντιπροσωπεία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας, αποτελούμενη από τον πρόεδρο κ. Ευάγγελο Καρκανάκη, τον Αντιπρόεδρο κ. Γιαννουλάκη Κώστα, την Γεν. Γραμματέα κ. Τσικανδυλάκη Μαρία, τον Ταμία κ. Χατζηνικολάου Γιάννη και την Τομεάρχη Ποιότητας Ζωής κ. Κτιστάκη Ελένη, επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022, το Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο και είχαν συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο.

Ο Πρόεδρος και τα παρευρισκόμενα μέλη της ΔΕΕΠ διαβίβασαν στο Σεβασμιώτατο, τα θερμά Συγχαρητήρια και την ευαρέσκεια όλων των μελών της Οργάνωσης για την πανάξια εκλογή του στον ευκλεή και ιστορικό πρώτο Θρόνο της αποστολικής Εκκλησίας Κρήτης.

Ακολούθησε εγκάρδια συζήτηση για διάφορα θέματα της επικαιρότητας αλλά και για θέματα που άπτονται των δράσεων-κοινωνικού ιδιαίτερα χαρακτήρα της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Ηρακλείου.

Τέλος ο πρόεδρος κ. Καρκανάκης Ευάγγελος προσέφερε στον νέο Αρχιεπίσκοπο εκ μέρους όλων, έναν συλλεκτικό τόμο-έκδοση του Μουσείου Μπενάκη της Συλλογή Εικόνων Βελημέζη, με τις ευχές τα έτη του να είναι πολλά, πανευφρόσυνα και δημιουργικά η δε ποιμαντορία του ευλογημένη, καλλίκαρπη και θεοστήρικτη.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.