Στις Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκεται ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Κώστας Βλάσης. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του επισκέφθηκε, μαζί με τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στη Ν. Υόρκη κ. Κωνσταντίνο Κούτρα, τον υπό ανέγερση ορθόδοξο Ι.Ν. του Αγίου Νικολάου στο Ground Zero, στο κέντρο της Ν. Υόρκης.

Τα θυρανοίξια του το Σεπτέμβρη του 2021, στην 20η επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου, θα είναι ένα ισχυρό μήνυμα ειρήνης, ενότητας κι αδελφοσύνης» γράφει o υφυπουργός στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Κατά την επίσκεψή του σε Ουάσιγκτον και Νέα Υόρκη ο υφυπουργός Εξωτερικών, θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο, αλλά και με εκπροσώπους ομογενειακών φορέων και της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, θα μετάσχει επίσης στο δείπνο που διοργανώνει ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, στο πλαίσιο της «Συμμαχίας για την προώθηση της Θρησκευτικής Ελευθερίας» στην Ουάσιγκτον στις 5 Φεβρουαρίου. Τέλος, την επομένη ημέρα, θα παρευρεθεί στο «National Prayer Breakfast».

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (2 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.