Γράφει η Μητρόπολη Κορίνθου

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017, ο σεπτός Ποιμενάρχης μας κ. Διονύσιος στο Στρατόπεδο της Σχολής Μηχανικού, στο Λουτράκι, και συγκεκριμένα στον Υποστράτηγο, κ. Λάλο Νικόλαο, Διευθυντή Διεύθυνσης Μηχανικού του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΔΜΧ/ΓΕΣ) και στον Ταξίαρχο κ. Ηλία Αρσένο, Διοικητή της Σχολής Μηχανικού Λουτρακίου, όπου είχαν κατ’ ιδίαν συνάντηση και αντάλλαξαν απόψεις για υπηρεσιακά, κοινωνικά και φιλανθρωπικά ζητήματα.

Οι δύο Ανώτατοι Αξιωματικού προέβαλαν στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας βιντεοεγγραφή ήχου και εικόνων σχετικά με το έργο και την προσφορά του Σώματος Μηχανικού.

Ο κ. Υποστράτηγος ευχαρίστησε τον σεπτό Ποιμενάρχη μας για την ευγενική επίσκεψή προσφέροντάς του, ως συμβολικό δώρο, τιμητική πλακέττα σε ανάμνηση της Επισκέψεως του στην νέα Έδρα της Διεύθυνσης Μηχανικού του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΔΜΧ/ΓΕΣ) .

Στο Στρατόπεδο της Σχολής Μηχανικού ο Κορίνθου Διονύσιος Στο Στρατόπεδο της Σχολής Μηχανικού ο Κορίνθου Διονύσιος Στο Στρατόπεδο της Σχολής Μηχανικού ο Κορίνθου Διονύσιος

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.