Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης το εσπέρας της 30ης Δεκεμβρίου 2019 εδέχθη στο Αμφιθέατρο του Μητροπολιτικού Μεγάρου τους Προέδρους των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων και τους νέους Εκκλησιαστικούς Επιτρόπους με σκοπό να τους επιδώσει τα διοριστήριά τους για την νέα τριετία 2020-2022.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης στην εισήγησή του ανέπτυξε την σπουδαιότητα και την αξία του τιμητικού αξιώματος του Εκκλησιαστικού Επιτρόπου στην Ενορία. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις σχέσεις που πρέπει να διέπουν τους Εκκλησιαστικούς Επιτρόπους με τους ιερείς και Προέδρους των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων καθώς και τις σχέσεις των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων με την Ιερά Μητρόπολη.

Ζήτησε από όλους να έχουν μεταξύ τους αγαστή συνεργασία ενώ, τους υποσχέθηκε ότι ως νέος Μητροπολίτης θα διέλθει όλες τις Ενορίες της Επαρχίας του με σκοπό να εντοπίσει τις αδυναμίες και ελλείψεις του, να δώσει κατευθύνσεις για την επίλυση των προβλημάτων και τους υποσχέθηκε πως θα βρίσκεται δίπλα σε κάθε ενορία ως πνευματικός πατέρας και αρωγός σε κάθε προσπάθεια προόδου των Ενοριών.

Τέλος, ευχήθηκε σε όλους το νέο έτος να είναι ευλογημένο και γεμάτο από καρπούς πνευματικών αγαθών και προσέφερε σε κάθε ένα εκκλησιαστικό επίτροπο από μία ευλογία.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.