ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Διαβάστε το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γλυφάδας Παύλου προς τους μαθητές για τις πανελλήνιες εξετάσεις που ξεκινούν σε λίγες ημέρες.

Αγαπητά μου παιδιά,

Ως Μητροπολίτης και πνευματικός Πατέρας σας, θέλω αυτή την κρίσιμη στιγμή της ζωής σας, να ενώσω τις θερμότερες ευχές και προσευχές μου, μαζί με τους καλούς γονείς και εκπαιδευτικούς σας, αλλά κυρίως μαζί με τις δικές σας, τους νέους της Μητροπολιτικής μας περιφέρειας, που διαγωνίζεστε, για να εισέλθετε στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Όλη η προετοιμασία σας, αυτά τα χρόνια, που είστε στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, έφτασε στην τελική της ευθεία και το ζητούμενο είναι, να μη σας καταβάλλει το άγχος και η πίεση του επιτυχούς αποτελέσματος στις εξετάσεις, αλλά να έχετε πίστη στο Θεό, αυτοπεποίθηση στις δυνατότητές σας και ψυχραιμία και νηφαλιότητα στην ανάγνωση των θεμάτων, που θα σας δοθούν, για να μπορέσετε να αποδώσετε.

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν τα καταφέρετε να γράψετε τα αναμενόμενα, δεν πρέπει να αισθάνεστε αποτυχημένοι ή να έλθετε σε απελπισία, καθώς σαφώς μεν θα είναι μία αποτυχία, αλλά στο χέρι σας είναι, να μη χαθεί ο χρόνος και ο κόπος σας και να καταφέρετε τον επιθυμητό σκοπό σας, αφού θα έχετε νέα ευκαιρία στο άμεσο μέλλον και θα διαθέτετε οπωσδήποτε περισσότερη εμπειρία, από την συμμετοχή σας στις εξετάσεις.

Η Τοπική μας Εκκλησία, ως φιλόστοργη πνευματική μητέρα όλων μας, Κλήρος και λαός, όλοι μας προσευχόμαστε, για σας, στον Κύριό μας Ιησού Χριστό, να φωτίσει την προσπάθειά σας, να βοηθήσει τον καθένα και την καθεμία, να ανταποκριθεί επιτυχώς, στις απαιτήσεις των εξετάσεων, ώστε να δικαιωθούν, τα ευγενή και υψηλά οράματά σας, για το μέλλον σας. Ο Χριστός μας, μην αμφιβάλλετε παιδιά μου, θα είναι δίπλα σας και θα σας ενισχύσει στην ωραία αυτή προσπάθειά σας.

Κλείνοντας, προς ενημέρωσί σας, σας γνωρίζομε, ότι στις 7 Ιουνίου 2018, ημέρα Πέμπτη, το απόγευμα στις 7:00 μ.μ., σ’ όλους τους Ιερούς Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης & Βάρης, θα τελεσθεί Ιερά Παράκλησις στην Υπεραγία Θεοτόκο. Επίσης το πρωΐ της Κυριακής 10 Ιουνίου, σε όλους τους Ιερούς Ναούς στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, θα γίνει ειδική δέηση υπέρ των μαθητών και μαθητριών, που θα διαγωνίζεσθε στις εφετεινές Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Μετά πολλών ευχών εν Κυρίω

Ελάχιστος εν Επισκόποις
Ο Ποιμενάρχης Σας

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.