Σημαντική η βοήθεια της ΠΑΕ αλλά και του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στην Ιερά Μητρόπολη Νίκαιας, με αντιπροσωπεία του συλλόγου να βρίσκεται το πρωί της Μ. Δευτέρας στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως.

Αναλυτικότερα χθες το πρωί η Γενική Γραμματέας του Ολυμπιακού Συνδέσμου Φιλάθλων Πειραιώς, κα. Χριστίνα Τσιλιγκίρη, μαζί με την Ολυμπιονίκη πρώην πολίστρια του Ολυμπιακού και της Εθνικής, Πρόεδρο του ΟΠΑΝ και Δημοτική Σύμβουλο με τον Πειραιά Νικητή του Δημάρχου κ. Μώραλη, κα. Σταυρούλα Αντωνάκου, έδωσαν το παρών στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Νικαίας, στο πλευρό του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Νικαίας, κ.κ. Αλέξιου, προκειμένου να στηρίξουν εμπράκτως το -τεράστιο- έργο, το οποίο η Ι.Μ. πραγματοποιεί όλο τον χρόνο, όχι μόνο ετούτες της Άγιες Ημέρες του Πάσχα.

Εκπροσωπώντας τον κ. Μαρινάκη, απευθύνθηκαν προς τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι είχαν κατακλύσει το Πνευματικό Κέντρο της Ι.Μ. Νικαίας, για να λάβουν τα αγαθά πρώτης ανάγκης, τα οποία, με την στήριξη του ηγέτη του Ολυμπιακού, η Ιερά Μητρόπολη παρέχει. Μίλησαν με λόγια αγάπης, προσθέτοντας σε αυτά τα οποία τόνισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικαίας, κ.κ. Αλέξιος. «Πάσχα δεν είναι μόνο η προσφορά σε τρόφιμα, σε υλικά αγαθά, σε υλική βοήθεια.

Είναι η συμμετοχή η ίδια, στο έργο της Εκκλησίας. Η πράξη, η οποία έχει ως αποτέλεσμα την αγάπη και την αλληλεγγύη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω, εκ νέου, θερμά, τον κ. Μαρινάκη, για όλα όσα κάνει για εμάς. Οι οικογένειες των συνανθρώπων μας, λαμβάνουν χώρα όλο τον χρόνο, καθημερινά. Αυτή είναι η μεγαλύτερη προσφορά. Η διάρκεια. Η συνέχεια. Ο κ. Μαρινάκης είναι πάντοτε δίπλα μας», ήταν τα λόγια του Σεβασμιώτατου.

Η Γενική Γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, κα. Τσιλιγκίρη, από την πλευρά της, σημείωσε πως «εκπροσωπώντας τον κ. Μαρινάκη, τον ηγέτη του Ολυμπιακού, είμαστε εδώ, για να κάνουμε το αυτονόητο.

Να σας πούμε ότι είμαστε δίπλα σας και να το δείξουμε. Να σας θυμίσουμε ότι είμαστε κοντά σας, ότι ξέρουμε τις ανάγκες σας και θέλουμε πάντοτε να είμαστε εκεί, για εσάς. Ο κ. Μαρινάκης διατρανώνει διαρκώς την ανάγκη ο Ολυμπιακός να επιστρέφει την αγάπη που λαμβάνει και με το παραπάνω. Να προσφέρει στην κοινωνία, να στηρίζει όσους έχουν ανάγκη. Για αυτό τον λόγο είμαστε πάντοτε εδώ, κοντά σας. Και θα συνεχίσουμε να είμαστε».

Περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι σιτίζονται με τα δέματα, τα οποία διανέμει η Ι.Μ. Νικαίας, για τα οποία η στήριξη του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, δεν σταματά ποτέ. Καθημερινά, περισσότερα από 100 άτομα, μεταβαίνουν στο Πνευματικό Κέντρο της περιοχής και λαμβάνουν τα απαραίτητα, προκειμένου να συνεχίσουν να ζουν με αξιοπρέπεια.

«Θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά σας, πράγματι», επεσήμανε από την πλευρά της η Πρόεδρος του ΟΠΑΝ, κα. Σταυρούλα Αντωνάκου, για να συνεχίσει: «Βλέπουμε τόσο κόσμο εδώ και στο μυαλό μας υπάρχει μόνο ένα πράγμα:

Το να βοηθήσουμε, να συμπαρασταθούμε, να προσφέρουμε. Ο κ. Μαρινάκης επιθυμεί αυτό ακριβώς. Η βοήθεια να συνεχίζεται, αδιάκοπα, όλο τον χρόνο και όχι να συμβαίνει περιστασιακά, μόνο τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα ή των Χριστουγέννων. Είναι ευθύνη του και ευθύνη μας, το να στεκόμαστε στο πλευρό σας».

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.