Την Τετάρτη 2-1-2019 το μεσημέρι ο Σεβασμιώτατος συνοδευόμενος από τον κ. Αναπληρωτή Διοικητή, τους Εφημερεύοντες Ιατρούς και το Νοσηλευτικό προσωπικό, επισκέφθηκε όλους τους νοσηλευομένους ασθενείς του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Νάξου και μαζί με τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση διένειμε Αγιοβασιλόπιττες και Ημερολόγια του 2019.

Αμέσως μετά μετέβη στον Ενοριακό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Φιλωτίου Νάξου όπου προέστη της Εξοδίου Ακολουθίας της αειμνήστου Μαρίας Βλασερού.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας μετέβη στην Αίθουσα εκδηλώσεων «Ιάκωβος Καμπανέλλης» του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων όπου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Παροναξίας προς τιμήν των νεοεισαχθέντων στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, αποφοίτων των Λυκείων της νήσου Νάξου κατά το έτος 2018. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ομίλησε ο Ιατρός Γιαννούλης Μανωλάς με θέμα: “Ο κίνδυνος των νέων από την χρήση καταστροφικών ουσιών (καπνός, αλκοόλ, ναρκωτικά κ.λ.π)“.

Ακολούθως απηύθηναν χαιρετισμούς ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Καλλίνικος, ο Δήμαρχος Νάξου και μικρών Κυκλάδων κ. Μανόλης Μαργαρίτης, ο Υποδιευθυντής του Γενικού Λυκείου Νάξου κ. Ιωάννης Κόντες, η Καθηγήτρια κ. Ευθυμία Δέτση εκπρόσωπος του Γενικού Λυκείου Χαλκείου Νάξου, η κ. Μαρίνου εκπρόσωπος του ΕΠΑΛ Νάξου και ως εκπρόσωπος των επιτυχόντων η κ. Αλεξάνδρα Κόντε, πρωτοετής φοιτήτρια της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Στην συνέχεια ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα και στο τέλος ο Σεβασμιώτατος την διένειμε μαζί με τους επαίνους και αναμνηστικά δώρα στους επιτυχόντες. Υπήρχε μεγάλη συμμετοχή φοιτητών – φοιτητριών και συγγενών προς τους οποίους παρετέθη λιτή δεξίωση.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.