Στο νοσοκομείο βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα η ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη.

Όπως αποκάλυψε στα social media η Ντόρα Ντούμα, φίλη και συγκάτοικος της δημοφιλούς ηθοποιού, η Μάρθα Καραγιάννη νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον που δείχνετε για την αγαπημένη Μάρθα Καραγιάννη. Πάμε καλά. Θερμή παράκληση μην μου στέλνετε μηνύματα δεν μπορώ να απαντώ. Ευχαριστώ», έγραψε στο Facebook χωρίς να εξηγήσει τι συνέβη στην ηθοποιό. Ενώ φιλικό τους πρόσωπο έγραψε στη σελίδα της Ντόρας Ντούμα.

«Ο θείος Γιάννης λέει: Αυτές τις μέρες η σκέψη και η καρδιά μου είναι στην αγαπημένη πρωταγωνίστρια και προσωπική φίλη Μάρθα Καραγιάννη, που τον τελευταίο καιρό νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική. Μάρθα μου, εσύ μέσα από τη λάμψη σου Πάντα ήσουν αγωνίστρια..».

Ανακατεύεται με τα μεταφυσικά κι έρχεται πιο κοντά στον Θεό. «Πιστεύω σ’ έναν οικουμενικό Θεό. Σ’ ένα χέρι μαγικό, που δεν ξέρω ποιο είναι. Διάβασα πολλά βιβλία. Τι συμπέρασμα έβγαλα; Κανένα.

Τα συμπεράσματα βγαίνουν μετά το θάνατο. Αν και ο θάνατος δεν μ’ ενδιαφέρει, γιατί δεν θα είμαι εκεί για να νιώσω τον πόνο. Δεν πηγαίνω συχνά στην εκκλησία, αλλά στους πολύ θρησκευόμενους ανθρώπους βγάζω το καπέλο, γιατί η θρησκεία είναι ένα βάλσαμο».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-3)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.