Επίσκεψη στο “μπλόκο” του Πλατυκάμπου πραγματοποίησε σήμερα ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ο οποίος συνομίλησε με τους αγρότες που βρίσκονται στην περιοχή, αλλά και τους αστυνομικούς.

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες από τον πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πλατυκάμπου κ. Γ. Κουκούτση και τις επιπτώσεις από τις καταστροφικές πλημμύρες στον Θεσσαλικό Κάμπο.

Στο μπλόκο Πλατυκάμπου ο Μητροπολίτης Λαρίσης: “Φέτος οι αγρότες έχουν μόνο δίκιο”
“Αντιμετωπίζουμε σοβαρό προβλήμα επιβίωσης πλέον”, είπε ο κ. Κουκούτσης ευχαριστώντας, παράλληλα, στο πρόσωπο του κ. Ιερώνυμου την Εκκλησία, “γιατί γνωρίζουμε ότι έχει συμβάλει τα μέγιστα για να βοηθήσεις του πλημμυροπαθείς και με τρόπο που το μαθαίναμε, αλλά σίγουρα και με τρόπους, τους οποίους δεν τους βλέπουμε, αλλά εσείς το πράττετε όπως πρέπει και αρμόζει στην Εκκλησία”.

Στο μπλόκο Πλατυκάμπου ο Μητροπολίτης Λαρίσης: “Φέτος οι αγρότες έχουν μόνο δίκιο”
Από την πλευρά του ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου επεσήμανε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του: “Μακάρι να μην χρειαζόταν να έρθουμε και μακάρι να μην υπήρχαν τα μπλόκα. Δυστυχώς όμως η κατάσταση είναι τέτοια που μπορούμε να πούμε φέτος ότι είναι η πρώτη χρονιά που οι αγρότες έχουν τόσο δίκιο ή για να το πω καλύτερα είναι η πρώτη που οι αγρότες έχουν μόνο δίκιο.

Στο μπλόκο Πλατυκάμπου ο Μητροπολίτης Λαρίσης: “Φέτος οι αγρότες έχουν μόνο δίκιο”
Εδώ, στην κατεστραμμένη Θεσσαλία για κάποιους ισχύει το πλούσιοι επτώχευσαν και επείνασαν. Αυτό το είδαμε. Είδαμε την καταστροφική μανία της φύσης και τα αποτελέσματα και λάθος πολιτικών. Πριν δύο ημέρες, την εορτή του Αγίου Χαραλάμπους, πήγα και στον Πλατύκαμπο και στη Νίκαια, χωριά του δήμου Κιλελέρ. Οι αγρότες ήταν στα μπλόκα και οι οικογένειες τους στην Εκκλησία. Υπάρχει πολύ μεγάλο δίκιο σ’ αυτό τον αγώνα έτσι όπως εξελίισεται. Είναι ένας αγώνας με επιχειρήματα, με στοιχεία, χωρίς βία και αυτό είναι κάτι που τιμά περισσότερο τον τόπο μας. Ενα δίκιο που πρέπει να το κατανοήσουν πολλοί”.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.