Την αντίθεσή της στο να πραγματοποιηθούν παρελάσεις και εορταστικές εκδηλώσεις τον Οκτώβριο αναφερόμενη στην γιορτή του Αγίου Δημητρίου και την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, εξέφρασε η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη μιλώντας για την πορεία του κορωνοϊού στη χώρα μας σε τηλεοπτική εκπομπή.

Τι και αν θέλουμε κάτι λιγότερο από ένα μήνα για τον εορτασμό φαίνεται πως και πάλι μπαίνει στο μικροσκόπιο των ειδικών η εορτή του Αγίου Δημητρίου! Κάτι άλλωστε που είχε συμβεί και πέρσι όπου η Εκκλησία είχε στοχοποιηθεί ευθέως για διασπορά του κορωνοϊού στην πόλη με αφορμή τη μη τήρηση των μέτρων προστασίας.

Απαισιόδοξη φάνηκε η κ. Παγώνη και σχετικά με τον εορτασμό των Χριστουγέννων καθώς είπε ότι: “δεν βλέπω να κάνουμε Χριστούγεννα με τέτοιο ρυθμό εμβολιασμών”, υπογραμμίζοντας, μεταξύ άλλων, κάνοντας έκκληση στους γονείς να εμβολιάσουν τα παιδιά τους.

Σήμερα, αναμένεται να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για το αν θα περάσει στο «κόκκινο» η Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης, η οποία θεωρείται πλέον πολύ αυξημένου συναγερμού.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.