Στην τελετή Ορκωμοσίας των 186 νεοσυλλέκτων οπλιτών της 2019 Ά ΕΣΣΟ στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Υλικού Πολέμου παρέστη το πρωί της Παρασκευής 22 Φεβρουαρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος μετά από πρόσκληση του Διοικητού του Κέντρου Ταξιάρχου Βασιλείου Μπέλλου.

Στην ορκωμοσία παρέστησαν ακόμα μεταξύ άλλων: ο Υποστράτηγος Τσιάλτας Αναστάσιος, Διευθυντής Σ.Υ.Π, ο Βουλευτής Φθιώτιδος κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Αθανάσιος Καρακάντζας, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδος Ταξίαρχος Αστέριος Μαντζιώκας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Φθιώτιδος Μιχάλης Τσάτσης, ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδος Αρχιπύραρχος Ευάγγελος Παληός, η τ. Βουλευτής Φθιώτιδος κα Ελένη Μακρή, Εκπρόσωποι άλλων Στρατιωτικών Μονάδων και φορέων, καθώς και πολλοί συγγενείς και φίλοι των νεοσυλλέκτων οπλιτών.

Μετά την ορκωμοσία ακολούθησε η Στρατιωτική παρέλαση των νεοσυλλέκτων και στην συνέχεια ο Ποιμενάρχης μας παρεκάθισε στην μικρή δεξίωση που προσφέρθηκε στο Διοικητήριο, κατά την διάρκεια της οποίας, είχε μια ευχάριστη συνομιλία με τους Στρατιωτικούς και τους άλλους επισήμους.

Δείτε φωτογραφίες.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.