Στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως Θεοτόκου - Κυρίας των Αγγέλων στο Κεχροβούνι της Τήνου ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου-Τήνου κ. Δωρόθεος Β’ με την ευκαιρία της περατώσεως των εργασιών αποκαταστάσεως και συντηρήσεως του Ναού, των τοιχογραφιών, των Ιερών Σκευών, του κτιριακού συγκροτήματος με τη συμμετοχή του Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ιεράς Νήσου Πρωτοπρ. Γεωργίου Φανερού και του Διακόνου Γεωργίου Σταμάτη.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη την Ηγουμένη Ιουλιανή Μοναχή, η οποία σήμερα είχε και την ονομαστική της εορτή επί τη ιερά μνήμη της Αγίας Μάρτυρος Ιουλιανής, για όλη τη μέριμνα και τη φροντίδα της για την αποκατάσταση και συντήρηση του μοναδικού αυτού αρχιτεκτονικού σεβάσματος της Εκκλησίας που είναι το Μοναστήρι της Κυρίας των Αγγέλων-Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Κεχροβούνι όπως επίσης και για την περάτωση των εργασιών αποκαταστάσεως και συντηρήσεως του Καθολικού της Ιεράς Μονής.

Συνεχάρη τους φιλοτίμως εργασθέντες, τον συντηρητή έργων τέχνης κ. Ιωάννη Γκερέκο, τον κ. Ιωάννη Φιλιππούση, τον κ. Ηλία Μαλλιάρη, τον κ. Αντώνιο Μπάλιο καθώς και τις Αδελφές Μοναχές και ευχήθηκε για τις εορτές των Χριστουγέννων.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε λιτή Μοναστηριακή δοχή.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.