ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ -Την υποδοχή του Τιμίου Σταυρού εκ του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων θα υποδεχθεί ο Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Καματερού την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022.

Το ιερό θησαύρισμα θα κομίσει στην πόλη του Καματερού, ο εκπρόσωπος του Παλαιφάτου Πατριαρχείου της Αγιωτάτης Πόλεως Ιερουσαλήμ, Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Πέλλης κ. Φιλούμενος με τα του εν Ελλάδι Εξαρχου του Παναγίου Τάφου Αρχιμανδρίτη π. Ραφαήλ Γρίβα. Η ενορία του Αγίου Γεωργίου θα έχει την ιδιαίτερη χαρά και ευλογία να φιλοξενήσει τον Τίμιο Σταυρό μέχρι την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου.

Καθημερινά θα τελούνται ιερές ακολουθίες μεταξύ των οποίων θα ξεχωρίζει ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, η Αρχιερατική Θεια Λειτουργία και η τελετή της υψώσεως του Τιμίου Σταυρού την 13η & 14η Σεπτεμβρίου.

Η τελετή της Υποδοχής θα γίνει την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 6.00μ.μ. στην συμβολή των οδών Λεωφ. Καματερού & Σωκράτους και εν συνεχεία θα πραγματοποιηθεί λιτανευτική πομπή μεχρι τον ιερό ναό οπου θα τελεστεί δοξολογία και Αρχιερατικός Εσπερινός.

“Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό γεγονός για την τοπική εκκλησία και κοινωνία μας. Ευελπιστούμε όπως γίνει γνωστό στους αναγνώστες σας, δια μέσου της σελίδα σας. Επιθυμούμε να ανταμώσουμε πέραν νοερά …. και δια ζώσης, για να συμπροσευχηθούμε και να συμπανηγυρίσουμε την εορτή της Παγκοσμίου Υψώσεως την 14η Σεπτεμβρίου. Τέλος επιτρέψτε μας να σας συγχαρούμε για την προσπάθεια που κάνετε … που μας κρατάτε συντροφιά και που μας ενημερώνεται ορθά, αλλά και να σας ευχηθούμε καλή δύναμη στο έργο σας”, αναφέρει η ανακοίνωση του Ιερού Ναού.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.