Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, την Κυριακή 22 Αυγούστου 2021, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Σάικας (Μετόχι της Ιεράς Μονής «Κορώνης»).

Να αναφερθεί ότι στο ως άνω Ιερό Μετόχιο πραγματοποιήθηκε η συντήρηση – αποκατάσταση του Τέμπλου του Καθολικού.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 7:30΄μ.μ., επί τη αποδόσει της θεομητορικής εορτής της κοιμήσεως και της εις ουρανούς μεταστάσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας «Δεμερλιωτίσσης» Φαρσάλων.

Την Δευτέρα 23 Αυγούστου, ανήμερα της αποδόσεως της θεομητορικής εορτής, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Παναγίας «Μπρίμπ(ε)η» Μαγουλίτσας.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως, την Κυριακή 22 Αυγούστου, θα τελέσει την ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Την Δευτέρα 23 Αυγούστου, ανήμερα της αποδόσεως της θεομητορικής εορτής της κοιμήσεως και της εις ουρανούς μεταστάσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας «Δεμερλιωτίσσης» Φαρσάλων.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.