Στο Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών εντάχθηκε η Ενορία Αγίου Παύλου Περιστερίου, που επιτέλεσε σήμερα το θεάρεστο έργο της αιμοδοσίας για πρώτη φορά και ευχαριστεί γι’ αυτό τόσο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Περιστερίου όσο και όλους αυτούς που προσήλθαν να δώσουν το αίμα τους.

«Το να προσφέρεις αίμα σημαίνει ότι γίνεσαι αρωγός και συμβάλεις να συνεχιστεί η ροή της ζωής, διότι όταν δίνεις αίμα προσφέρεις ζωή και γίνεσαι εμπράκτως ένας ζωηφόρος αυτάδελφος, μιμούμενος τον πρώτο αιμοδότη, τον ζωοδότη Χριστό. Με την σεπτή ευλογία και εγκάρδια ευχή του καλού μας ποιμενάρχη, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Περιστερίου κ. Κλήμεντος, η ενορία μας για πρώτη φορά εντάχθηκε στο Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών.

Με αυτήν την χαρά να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές αιμοδότες της ενορίας μας, μικρούς και μεγάλους, αλλά και το Γενικό νοσοκομείο Αθηνών Κοργαλένειο/Μπενάκειο (Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός) δια την αγάπη του, την πολυχρόνια εμπειρία των στελεχών του, την άρτια διεξαγωγή ,αλλά και για την άψογη συνεργασία μας.

Σας ευχαριστούμε όλους και ο Πανάγαθος Θεός ας δίδει σ’ όλους μας υγεία και δύναμη», αναφέρεται στην σελίδα της ενορίας στο facebook.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.