Ξανά στο χειρουργείο μπαίνει ο μικρός Κυριάκος Σπάου, από Λιοπέτρι, ο οποίος δίνει για δεύτερη φορά μάχη με τον καρκίνο.

Ο 11χρονος μικρός μαχητής είχε κτυπήσει το καμπανάκι του Μακάρειου Νοσοκομείου το Νοέμβριο του 2021, όμως λίγους μήνες μετά κλήθηκε να δώσει μία δεύτερη μάχη με την ασθένεια. Σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι γονείς του ενημερώνουν ότι ο καρκίνος του Κυριάκου έκανε μετάσταση στον σπόνδυλο, με την κατάσταση να είναι κρίσιμη.

Μάλιστα, σήμερα αναμένεται να μπει για ακόμη μία φορά στο χειρουργείο και οι γονείς του καλούν τον κόσμο να προσευχηθούν για τον μικρό. Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση που έκαναν το βράδυ της Δευτέρας οι γονείς του Κυριάκου, ανέφεραν ότι «χρειαζόμαστε ακόμα μία φορά την προσευχή σας. Ο καρκίνος του Κυριάκου μας έκανε μετάσταση και στον σπόνδυλο αυτή τη φορά και είναι πολύ κρίσιμα».

Οι γονείς του ενημέρωσαν ότι πρόκειται σήμερα να μπει για ακόμα ένα χειρουργείο. «Σας εκλιπαρώ να τον έχετε στις προσευχούλες σας. Εύχομαι η γέννηση του Χριστού μας να σημαίνει και για μας ένα μεγάλο θαύμα, που ποθεί η ψυχή μας. Ο Θεός και η Παναγία μαζί σας».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.