ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ: Το Άγιο Όρος επισκέφθηκε ο Υπουργός Υγείας κ. Θάνος Πλεύρης. Συγκινεί η αναφορά στο προσωπικό θαύμα που βίωσε.

Ο Υπουργός Υγείας κ. Θάνος Πλεύρης κατά την επίσκεψή του συναντήθηκε με την Ιερά Επιστασία του Αγίου Όρους και μαζί με τον διοικητή του Αγίου Όρους Αθανάσιο Μαρτίνο επισκέφτηκαν το Κέντρο Υγείας.

Παράλληλα, πραγματοποίησε ιδιωτικές επισκέψεις σε Ιερές Μόνες, ενώ για πρώτη φορά επισκεφθηκε και την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου με την ιδιότητα του Υπουργού Υγείας.

Συγκίνησε η αναφορά του κ. Πλεύρη στη περιπέτεια που είχε πριν έξι χρόνια και όπως εξομολογήθηκε κατάφερε να βγει νικητής με τη βοήθεια και τη χάρη της Παναγίας της Παραμυθίας.

Στην Παναγία χρωστώ ότι είμαι σήμερα εδώ
“Σήμερα το ότι είμαι εδώ το χρωστώ στην Παναγία“, τόνισε ο κ. Πλεύρης αναφερόμενος στην περιπέτεια υγείας, που είχε πριν έξι χρόνια και το προσωπικό θαύμα που βίωσε ο ίδιος, από την Παναγία Παραμυθία.

“Στις 17 Νοεμβρίου αποσωληνώθηκα με την ευλογία της Παναγίας της Παραμυθίας, την οποία δεν την γνώριζα. Θυμάμαι σας πήρα τηλέφωνο, αφού είχα περάσει την όλη περιπέτεια και σας είπα ότι είδα ένα πολύ περίεργο όνειρο, να βρίσκομαι σε ένα ξωκλήσι εδώ στο Βατοπαίδι, να ανοίγω μια πόρτα και να βλέπω μία εικόνα που δεν την είχα ξαναδεί”, ανέφερε ο κ. Πλεύρης περιγράφοντας τα όσα βίωσε τότε.

Τέλος ευχήθηκε η Παναγία να δίνει δύναμη έτσι ώστε, να συνεχίσει να μεταβαίνει στο Βατοπαίδι, για να την προσκυνήσει και να προσευχηθεί.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.