Στο Άγιο Όρος βρέθηκε από νωρίς το πρωί του Σαββάτου 29 Οκτωβρίου 2022 ο Υπουργός Οικονομικών κ Χρήστος Σταϊκούρας, πραγματοποιώντας την επιθυμία του να βρεθεί στο περιβόλι της Παναγίας.

Ο κύριος Σταϊκούρας επισκέφθηκε την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, όπου προσκύνησε την Τιμία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου και τις Ιερές Εικόνες της Παναγίας, ενώ συνομίλησε με τον ηγούμενο της Μονής Γέροντα Εφραίμ.

Επίσης επισκέφθηκε και την Ιερά Μονή Ιβήρων, όπου κι εκεί, αφού προσκύνησε με ευλάβεια την Ιερά Εικόνα της Παναγίας της Πορταΐτισσας, συνομίλησε με τους μοναχούς και τον ηγούμενο της Ιεράς Μονής.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ Σταϊκούρας επισκέπτεται το Άγιο Όρος, αφού και το 2021 είχε πραγματοποιήσει ανεπίσημη επίσκεψη στις Καρυές του Αγίου Όρους. Άλλωστε, ο Υπουργός Οικονομικών είναι ένα από τα πολιτικά πρόσωπα της χώρας, που είναι γνωστός για την ευλάβειά του στην Παναγία και την αγάπη του στο Άγιο Όρος και θα μπορούσε να αποτελέσει παράδειγμα πολιτικού μιας Ορθόδοξης χώρας, όπως είναι η Ελλάδα.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.