Σήμερα, 16/3, έγινε η αποκάλυψη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου πως ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στο Άγιο Όρος. Μάλιστα ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε πως θέλει να πάρει συνέντευξη από τον ηθοποιό ενώ δεν θεωρεί ειλικρινή την απόφαση του Φιλιππίδη για να πάει στο Άγιο Όρος

Μετά τη δικαστική απόφαση που τον έκρινε ένοχο για δύο απόπειρες βιασμού με ποινή κάθειρξης οκτώ ετών κατά συγχώνευση κι αθώο στην κατηγορία του βιασμού, ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους την απαγόρευση της εξόδου του από τη χώρα και την εμφάνισή του στο αστυνομικό τμήμα το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα.

Τα παράτησε όλα και έφυγε: Στο Άγιο Όρος ο Πέτρος Φιλιππίδης
Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Super Κατερίνα, ο ηθοποιός εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα στις 3 Μαρτίου και τις ημέρες που ακολούθησαν βρέθηκε στο Άγιον Όρος για μία ημέρα.

Όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον Πέτρο Φιλλιπίδη
«Θεωρώ την κίνηση περί Αγίου Όρους μετά το παρών του στο αστυνομικό τμήμα επίφαση. Δηλαδή πάει να του δώσει ένα κλίμα της ανάγκης απομόνωσης της θρησκείας. Ο καθένας μας θέλει να πάει στο Άγιο Όρος να δει αυτό τον τόπο. Όταν το κάνει υπό αυτές τις συνθήκες το χρησιμοποιεί για τον εαυτό του, για την εικόνα του. Η αξία του Αγίου Όρους είναι να πας και να μελετήσεις το φαινόμενο σιωπής χώρου και πάντων κάτω από μια προσωπική ηρεμία. Η επίκληση του Θεού γίνεται μέσα σου, γίνεται παντού δεν χρειάζεται τελετουργικός χώρος», σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την πληροφορία ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης επισκέφθηκε το Άγιον Όρος.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.