Γράφει η Μητρόπολη Χαλκίδος.

Την Τρίτη 22 Μαΐου 2018, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος επισκέφθηκε, κατόπιν σχετικής προσκλήσεως, τους διδασκάλους και τους μαθητές του 20ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδος, συνοδευόμενος από τους Πρωτοπρεσβ. Ηλία Αγιαννίτη και Πρωτοπρεσβ. Χαράλαμπο Ταραμίγκο, Εφημερίους της Ενορίας Αγ. Νικολάου Χαλκίδος, στα όρια της οποίας ευρίσκεται το Σχολείο και τους Διακ. Ευγένιο Τσάλλα και Πορφύριο Γερμανό.

Κατά την επίσκεψη του ο Σεβασμιώτατος, έτυχε θερμότατης υποδοχής από τα παιδιά, τέλεσε υπαίθρια Αρτοκλασία, την οποία προσέφεραν οι μαθητές και οι δάσκαλοί τους.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε προς τους μαθητές με λόγο απλό και κατανοητό και εκείνοι του ανταπέδωσαν την αγάπη τραγουδώντας τραγούδια που τους δίδαξε η δασκάλα της μουσικής κ. Νατάσα Σάρλη, ενώ ο Σεβασμιώτατος προσέφερε σε όλους αναμνηστικές ευλογίες και γλυκίσματα.

Στην συνέχεια, στο γραφείο του Συλλόγου Διδασκόντων, ο Σεβασμιώτατος είχε εξαιρετική επικοινωνία με την Διευθύντρια του Σχολείου δρ Ευαγγελία Ρόγκα και όλους τους Δασκάλους, οι οποίοι τον πληροφόρησαν για τις σημαντικές δράσεις του ιστορικού Σχολείου τους, το οποίο συνεχίζει αμείωτα να παρέχει εξαιρετική εκπαίδευση στους μαθητές του, λόγω και του διδακτικού προσωπικού, το οποίο υπηρετεί εκεί.

Γι’ ακόμη μία φορά, φάνηκε η διάθεση καλής συνεργασίας την οποία η Τοπική μας Εκκλησία έχει με την εκπαιδευτική Κοινότητα.

Στο 20ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδος ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.