Όπως μας πληροφορεί η Μητρόπολη Σύρου

Από το πρωί, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ περιοδεύων επισκέφθηκε τις Ιερές Μονές της Άνδρου, τη γυναικεία Ι. Μονή Ζωοδόχου Πηγής και τις ανδρώες Ιερές Μονές του Αγίου Νικολάου, στις Ωρες, Αγίας Μαρίνης Αποικίων και Αγίου Παντελεήμονος-Παναχράντου.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ συνομίλησε με τις Μοναστικές Αδελφότητες για θέματα που απασχολούν τις Μονές, ευλόγησε την πίττα του Αγιου Βασιλείου, τους ευχήθηκε για το νέο έτος και τους εξεδήλωσε για πολλοστή φορά το σεβασμό και την αγάπη και την απόλυτη εκ μέρους του στήριξη σε όλη την εν γένει δραστηριότητά τους για την προαγωγή του έργου και της προσφοράς των Ιερών Μονών, αλλά και για τη διαφύλαξη της περιουσίας και των απ` αιώνων δικαίων τους, εισπράττοντας από τους Πατέρες και τις Μητέρες ευχές και αγάπη.

Στις Μοναστικές αδελφότητες Άνδρου ευχήθηκε ο Σύρου Δωρόθεος Στις Μοναστικές αδελφότητες Άνδρου ευχήθηκε ο Σύρου Δωρόθεος Στις Μοναστικές αδελφότητες Άνδρου ευχήθηκε ο Σύρου Δωρόθεος Στις Μοναστικές αδελφότητες Άνδρου ευχήθηκε ο Σύρου Δωρόθεος Στις Μοναστικές αδελφότητες Άνδρου ευχήθηκε ο Σύρου Δωρόθεος Στις Μοναστικές αδελφότητες Άνδρου ευχήθηκε ο Σύρου Δωρόθεος Στις Μοναστικές αδελφότητες Άνδρου ευχήθηκε ο Σύρου Δωρόθεος Στις Μοναστικές αδελφότητες Άνδρου ευχήθηκε ο Σύρου Δωρόθεος Στις Μοναστικές αδελφότητες Άνδρου ευχήθηκε ο Σύρου Δωρόθεος

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.