Μια εκκλησία, δύο σπίτια και μια μοτοσυκλέτα τυλίχθηκαν στις φλόγες, πέραν του διαμερίσματος στην Πάφο, χθες Δευτέρα 14 Μαρτίου. Άμεση η ανταπόκριση των μελών της Πυροσβεστικής από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πρώτη χρονικά πυρκαγιά, εκδηλώθηκε γύρω στις 12:25, όταν λήφθηκε κλήση για φωτιά σε βοηθητική οικία στην Αγία Φύλα. Αμέσως ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη Λοχία Βασίλη Κρόκου, με ένα στελεχωμένο όχημα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 12:50.

Από τη φωτιά και τη θερμότητα καταστράφηκε μέρος του οικιακού εξοπλισμού. Μετά από διερεύνηση αιτιών της πυρκαγιάς, η πυρκαγιά φαίνεται να προήλθε από ηλεκτρικό πρόβλημα.

Τρεις ώρες αργότερα, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ανώγειο οικία στο Δήμο Ιδαλίου. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Υπαίθρου Νήσου και Πυροσβεστικό Σταθμό Ακροπόλεως Λοχία Σπύρου Τταντη με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 16:00. Η πυρκαγιά προκλήθηκε από ελαττωματική καπνοδόχο του τζακιού της οικίας και επεκτάθηκε στην ξύλινη οροφή και με ελαφρές ζημιές στη σοφίτα της οικίας.

Στις 20:35, εκδηλώθηκε φωτιά σε άχρηστα υλικά στην αυλή της εκκλησίας στην Παρεκκλησιά. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Νικολάου με ένα στελεχωμένο πυροσβεστικό όχημα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 21:00. Στη σωρό που καιγόταν βρέθηκε μία μοτοσυκλέτα χωρίς αριθμούς εγγραφής, η οποία παραλήφθηκε από την Αστυνομία για εξακρίβωση των στοιχείων της.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.