Συλλαλητήριο για τα νέα Θρησκευτικά την Κυριακή 4 Μαρτίου
Λέμε ΟΧΙ στα νέα Θρησκευτικά

Την Κυριακή 4 Μαρτίου, οι Έλληνες ενωμένοι θα βροντοφωνάξουμε ΟΧΙ στα νέα Θρησκευτικά στο συλλαλητήριο που θα λάβει χώρα στα Προπύλαια.

Στις 4 Μαρτίου οι Έλληνες λέμε ΟΧΙ στα νέα Θρησκευτικά-Συλλαλητήριο στα Προπύλαια

Η ηλεκτρονική εφημερίδα Εκκλησία Online αφουγκραζόμενη την δίκαιη αγανάκτηση του ελληνικού λάου αναφορικά με τους επαίσχυντους κυβερνητικούς πειραματισμούς στο μάθημα των θρησκευτικών, λαμβάνει την πρωτοβουλία και δημιουργεί τη σελίδα-κίνημα: «Λέμε ΟΧΙ στα νέα Θρησκευτικά«.

Σκοπός της ενέργειας αυτής είναι να καταθέσει κάθε Έλληνας πολίτης τους προβληματισμούς τις διαφωνίες και τις ενστάσεις του σχετικά με το νέο εγχείρημα της κυβέρνησης.

Θεωρήσαμε υποχρέωσή μας να πάρουμε θέση από τη στιγμή που μεγάλο μέρος της Ελληνικής κοινωνίας μας καλεί να αφήσουμε την ουδετερότητα και να σκύψουμε πάνω από τα πραγματικά προβλήματα των πιστών.

Η κίνηση αυτή δεν επιτρέπεται να προάγει τη βία ή το μίσος, δεν αποτελεί σημείο αναφοράς για κανένα υπάρχον κόμμα ούτε αφετηρία για μελλοντική πολίτικη εκμετάλλευση. Ευχόμαστε από καρδιάς, με τη δύναμη του Θεού, αυτή η κίνηση να συμβάλει στη προστασία του Θρησκευτικού δικαιώματος όλων των Ορθοδόξων Ελλήνων.

Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/lemeOXIsnt/

 

 

Καραγιάννης Ανδρέας

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.