Ο Ιερός Σύνδεσμος Κληρικών Ελλάδος με ανακοίνωσή του καλεί τα μέλη του ΙΣΚΕ σε Γενική Συνέλευση – Αρχαιρεσίες (Άρθρο 21 Καταστατικού και Κ.Υ.Α., ΦΕΚ Β΄ 4674/8-10-2021), η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021 στις 10:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου οδού Αχαρνών. (Για εύκολη πρόσβαση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, με αποβίβαση στο σταθμό Αγίου Ελευθερίου).

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 στον ίδιο τόπο και ώρα 10:00 π.μ. Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου έχουν οι ταμειακώς εντάξει και όσοι φροντίσουν να εγγραφούν καταθέτοντας την συνδρομή τους (15 ευρώ) έγκαιρα σύμφωνα με τις οδηγίες που υπάρχουν στον επίσημο χώρο του ΙΣΚΕ στο διαδίκτυο http://iersynklellados.blogspot.com/ ή την καταβάλλουν την ημέρα διενέργειας των Αρχαιρεσιών. Λόγω των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον covid-19, όσοι συμμετάσχουν δια ζώσης στη Γ.Σ. θα πρέπει κατά την προσέλευσή τους να επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικό τεστ (PCR ή rapid test 24 ωρών). Κατά τη διαδικασία θα τηρηθεί το πρωτόκολλο των συνεδρίων (υποχρεωτική χρήση μάσκας, 1 άτομο ανά 5 τ.μ., απόσταση 1,5 μέτρου, αντισηπτικό).

Το πρόγραμμα της Γ.Σ. διαμορφώνεται ως εξής:

Α) 10:00 Υποδοχή.

Β) 10.30 Προσευχή – Έναρξη Γενικής Συνέλευσης με θέματα ημερησίας διάταξης:

Ψήφιση Οικονομικού Προϋπολογισμού 2021 και Οικονομικού Απολογισμού 2020 (δεν πραγματοποιήθηκε Γ.Σ. λόγω covid 19)
Λογοδοσία απερχόμενου Δ. Σ. από τον πρόεδρο του Ι.Σ.Κ.Ε., π. Γεώργιο Σελλή
Κατάθεση έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Εκλογή τριμελούς εφορευτικής επιτροπής.
Αρχαιρεσίες
Όποιος θέλει μπορεί να θέσει υποψηφιότητα από της κοινοποιήσεως της παρούσης και μέχρι την 22α Οκτωβρίου 2021, συμπληρώνοντας την παρακάτω αίτηση, την οποία μπορεί να αποστείλει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο email του Ι.Σ.Κ.Ε. [email protected].

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.