Στην Τελετή Ορκωμοσίας των νέων Αξιωματικών Νοσηλευτικής, η οποία πραγματοποιήθηκε στις Εγκαταστάσεις της Σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ), στον Βύρωνα Αττικής όπου παρέστη και ο οικείος Μητροπολίτης Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ.

Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κυβερνήσεως Εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς.

Στην Εκδήλωση παρέστησαν η Βουλευτής Β3΄ Νότιου Τομέα Αθηνών κ. Άννα Καραμανλή ως Εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, η Υπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως.

Στην Τελετή Ορκωμοσίας νέων Αξιωματικών ο Σεβασμιώτατος Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ

Τις Κοινοβουλευτικές Ομάδες και τα Κόμματα Εκπροσώπησαν οι Βουλευτές Α΄ Πειραιώς κ. Θεόδωρος Δρίτσας (ΣΥΡΙΖΑ), Β2΄ Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Μαρία Αθανασίου (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ) και το Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής κ. Χριστίνα Σκαλούμπακα (ΚΚΕ).

Παραβρέθηκαν επίσης ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Υπαρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Κέλλης ως Εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΣ, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Γεώργιος Αλεξανδράκης, καθώς και Εκπρόσωποι των Αρχηγών του Πυροσβεστικού Σώματος και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στην Τελετή Ορκωμοσίας νέων Αξιωματικών ο Σεβασμιώτατος Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ

Στην Τελετή παρέστησαν ο Δήμαρχος Βύρωνα κ. Γρηγόριος Κατωπόδης, η Πρέσβης της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης κ. Milica Ristović Krstić, Αντιπροσωπείες Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, Πρώην Διοικητές της ΣΑΝ, Εκπρόσωποι Ακαδημαϊκών Αρχών, καθώς και Συγγενείς των Ορκισθέντων.

Στην Τελετή Ορκωμοσίας νέων Αξιωματικών ο Σεβασμιώτατος Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ

Από την Τάξη 2022 της Σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής Αποφοίτησαν είκοσι τέσσερις Έλληνες Αξιωματικοί (είκοσι Γυναίκες και τέσσερις Άνδρες), με κατανομή δέκα στο Στρατό Ξηράς, έξι στο Πολεμικό Ναυτικό και οκτώ στην Πολεμική Αεροπορία, καθώς και μία Αλλοδαπή Αξιωματικός από τη Βοσνία – Ερζεγοβίνη.

Τα Ξίφη στις νέες και τους νέους Αξιωματικούς επέδωσε ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.