Κατόπιν ευλογητικής αδείας του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, του και κανονικού Επισκόπου του Αγίου Όρους, ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, πραγματοποίησε μονοήμερο προσκύνημα εις το Περιβόλι της Παναγίας και συγκεκριμένα εις την Ι. Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου λειτουργώντας, ως Ιερεύς, εις το παρεκκλήσιο όπου φυλάσσεται η Ιερά και Θαυματουργός Εικόνα της Παναγίας Παραμυθίας.

Κατά την εκεί προσκυνηματική του επίσκεψη προσκύνησε την Τιμία Ζώνη ως και τις θαυματουργές Εικόνες της Παναγίας που φυλάσσονται εις την Ι. Μονή Βατοπαιδίου.

Είχε δε και την ευκαιρία να συναντηθεί και συνομιλήσει μετά του Καθηγούμενου της Μονής, Γέροντος Εφραίμ Βατοπαιδινού περί διαφόρων θεμάτων. Ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος ευχαρίστησε τον Καθηγούμενο Εφραίμ δια την διαχρονική στήριξη της Ι. Μονής Βατοπαιδίου εις το προνοιακό, κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου, όπως αυτό πραγματώνεται μέσω του Αννουσάκειου Ιδρύματος Της.

βατο

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.