Στην Ελλάδα μεταβαίνει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μηδείας κ. Απόστολος προκειμένου να παραδώσει το ποσό του 1.000.000 δολαρίων που συγκέντρωσε η Ιεράς Αρχιεπισκοπή Αμερικής για την ενίσχυση τον πυρόπληκτων από τις καταστροφικές πυρκαγιές του περασμένου Αυγούστου στην Ελλάδα.

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής ανακοινώνει δημιούργησε ειδικό ταμείο για την ανακούφιση των πυρόπληκτων στην Ελλάδα και σε συνεργασία με την οργάνωση IOCC απευθύνθηκε προς όλες τις κοινότητες για τη διενέργεια ειδικού εράνου. Μάλιστα, η οργάνωση IOCC, σε στενή συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή, απέστειλε στα τέλη Αυγούστου ειδικούς στην Αττική και στην Εύβοια, έτσι ώστε να προσδιοριστούν επακριβώς οι ανάγκες για την αποτελεσματικότερη διοχέτευση της χρηματικής βοήθειας.

Χθες, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος δέχθηκε τον Επίσκοπο Μηδείας κ. Απόστολο στην έδρα της Ελληνορθόδοξης Αρχιεπισκοπής Αμερικής προκειμένου να δώσει τις τελευταίες κατευθύνσεις καθώς ο Θεοφιλέστατος αναχωρεί για την Ελλάδα για να ηγηθεί της ομάδας που θα ξεκινήσει τη διανομή του Ταμείου Αρωγής Πυρκαγιών Ελλάδας.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.