ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE - ΠΑΤΗΡ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΟΥΠΑΣΑΚΗΣ: Έχουν φέρει έναν άνθρωπο στα όριά του. Ανθρωποφαγία και εκδικητικότητα από άτομα εντός και εκτός της Εκκλησίας.

Σε επικοινωνία που είχε σήμερα ο Ανδρέας Καραγιάννης με τον π Δημήτριο Λουπασάκη ανακοινώθηκε πως ναυαγεί το σενάριο που είχε γράψει τον Αύγουστο το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE , για τις ζυμώσεις μεταξύ παραγόντων, πιστών, επιχειρηματιών με την Εκκλησία για την επιστροφή του π Δημητρίου στο φυσικό του σπίτι, στον Λυκαβηττό.

Κάποιοι επιμένουν στη σκληρή και τιμωρητική στάση και απέναντι στον Ιερέα, ο οποίος δεν κατηγορείται επίσημα για τίποτα σήμερα και στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, του οποίου προσπαθούν με κάθε τρόπο να πλήξουν την αξιοπιστία.

Όπως μας ανέφερε ο π Δημήτριος, θα σταυρώσει και πιστούς στον Άγιο Ματθαίο ενώ για τον γάμο Αγγελόπουλου- Βαμβακούση αρκέστηκε να πει πως είναι πολύ χαρούμενος και τους αγαπά πολύ.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

Γνωρίζω πως κάποιοι σαδιστικά τιμωρούν τον συγκεκριμένο κληρικό και για να μην δικαιωθεί όπως πιστεύουν αλλά και γιατί έτσι θεωρούν πως πλήττουν τη δική μου αξιοπιστία, την επόμενη φορά όμως, πολύ σύντομα , θα μιλήσω με στοιχεία, με πρόσωπα και με καταστάσεις.

Η Εκκλησία του Αγίου Ματθαίου στα ΧΑΝΙΑ – ΙΣΤΟΡΙΑ

Είναι σταυροειδής ναός χωρίς τρούλο, παρεκκλήσι της ενορίας Αγίου Νικολάου Χαλέπας. Βρίσκεται στην περιοχή «Φρούδια», στο κέντρο μοναστηριακού συγκροτήματος που είναι παράρτημα της Ιεράς Μονής της Αγ. Τριάδας. Στον ίδιο χώρο κατά την περίοδο της Ενετοκρατίας λειτουργούσε γυναικείο μοναστήρι που καταστράφηκε κατά την κατάληψη του Νησιού από τους Τούρκους.

Το καθολικό του ήταν ο Άγιος Ματθαίος. Η σημερινή εκκλησία χτίστηκε πάνω στα ερείπια της παλιάς στη δεκαετία του 1960. Στον περιβάλλοντα χώρο κτίστηκε οικοτροφείο θηλέων και λίγο αργότερα ορφανοτροφείο. Τα κτίρια αυτά παραχωρήθηκαν από τη Μητρόπολη για τη φιλοξενία της Ιερατικής Σχολής Κρήτης που μεταστεγάστηκε το 1974 στο χώρο αυτό από την Ι.Μ. Αγίας Τριάδας. Σήμερα στεγάζεται το Εκκλησιαστικό Λύκειο Χανίων.

Καραγιάννης Ανδρέας
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.