Την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου επισκέφτηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων .

Το Δ.Σ. υποδέχθηκε εκ μέρους τους Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ. Χρυσοστόμου, ο Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος.

Ο Επίσκοπος Μεσαορίας καλωσόρισε «τους αδελφούς εξ Ελλάδος» στο κέντρο της Αποστολικής Εκκλησίας της Κύπρου, την Ιερά Αρχιεπισκοπή. Τους ευχαρίστησε για την πρωτοβουλία και το ενδιαφέρον τους για τη νήσο μας και τους αγώνες του λαού μας για εθνική επιβίωση στα χώματα των πατέρων μας.

Μετέφερε τις ευχές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου και μαζί με τις ευλογίες επέδωσε και τα αναμνηστικά δώρα του Αρχιεπισκόπου. Κατόπιν, ο επικεφαλής του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων ευχαρίστησε και παρέδωσε την πλακέτα με το θυρεό της ομάδας Βατραχανθρώπων, με τιμητική αναφορά προς την Α. Μ. τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο.

Τους φιλοξενούμενους συνόδευε ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομέων κ. Νίκος Οικονομίδης, ο οποίος παρουσίασε τους φιλοξενούμενους και αναφέρθηκε στην αποστολή του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων και ευρύτερα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων-Ιερός Λόχος.

Προτού αναχωρήσουν για την επόμενη επίσκεψη, τη Βουλή των Αντιπροσώπων, δέχθηκαν μικρή ξενάγηση στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο από τον Επίσκοπο Γρηγόριο.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.