Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος θα πραγματοποιήσει ποιμαντορική επίσκεψη την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στην κοινότητα των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην πόλη Χονολουλού της Χαβάης, όπου θα προστεί της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας.

Τονίζεται ότι πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη του στην κοινότητα αυτή της Χαβάης. Τον Αρχιεπίσκοπο θα συνοδεύει ο Μητροπολίτης Αγίου Φραγκίσκου Γεράσιμος.

Πρεσβύτερος, πατήρ Αλέξανδρος Λεόνγκ

Η κοινότητα των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Χαβάη υπάγεται στην Μητρόπολη Αγίου Φραγκίσκου και ανάγει την ίδρυση της στο 1965 επί Αρχιεπισκοπίας του μακαριστού Ιακώβου. Ιερατικός προϊστάμενός της σήμερα είναι ο π. Αλέξανδρος Λεόνγκ. Απαριθμεί εκατό και πλέον οικογένειες, ενώ ανήκουν σ’ αυτή πέρα από τις ελληνικές οικογένειες, σλαβονικές και αραβικές. Στη Θεία Λειτουργία χρησιμοποιούνται τρεις γλώσσες, η ελληνική, η αγγλική και η λειτουργική σλαβονική.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα παρατεθεί γεύμα προς τιμήν του Αρχιεπισκόπου Ελπιδοφόρου στο Plaza Club στο οποίο θα παρακαθίσουν τα μέλη της κοινότητας.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.