ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ- Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος προσγειώθηκε γύρω στις 11:30 ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα.

Ο Έντι Ράμα κατευθύνεται προς το κλειστό γυμναστήριο του Γαλατσίου προκειμένου να δώσει την προγραμματισμένη του ομιλία.

Από το πρωί πλήθος κόσμου έχει καταφθάσει στο γυμναστήριο ώστε να ακούσει τον πρωθυπουργό της Αλβανίας.

Τα μέτρα ασφαλείας της ΕΛ.ΑΣ είναι δρακόντεια. Όπως έχει δηλώσει και η ελληνική κυβέρνηση πρόκειται για μια ι«ιδιωτική επίσκεψη» όπου ο Έντι Ράμα θα απευθύνει στους ομοεθνείς του που θα δώσουν το παρών στο Κλειστό Γυμναστήριο Γαλατσίου, σε μια προεκλογική ομιλία ενόψει των εθνικών εκλογών του 2025 στη γείτονα χώρα.

Περισσότεροι από 1.000 αστυνομικοί, βρίσκονται επί ποδός (ΜΑΤ, ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΔΙΑΣ, Ασφάλεια, Τροχαία) με τον αριθμό να αυξάνεται ή να μειώνεται ανάλογα με τις ανάγκες.

Νωρίτερα δημιουργήθηκε μια μικροένταση έξω από το κλειστό γυμναστήριο όταν μία κυρία αντέδρασε για την παρουσία του Έντι Ράμα στην Αθήνα.

Παράλληλα, έχει ενισχυθεί το πληροφοριακό δίκτυο από την ΕΥΠ και την αντιτρομοκρατική υπηρεσία, ενώ θα υπάρχει και μια παρακολούθηση στα social media.

Ράμα: «Ο Κυριάκος είναι ένας φίλος που σέβομαι πολύ»
«Ο Κυριάκος είναι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, είναι ένας φίλος που σέβομαι πολύ» δηλώνει στην Καθημερινή της Κυριακής ο Έντι Ραμα λίγο πριν την άφιξή του στη χώρα μας.

Υποστηρίζει παράλληλα ότι είναι ο Έλληνας πρωθυπουργός που περισσότερο από κάθε προκάτοχό του, με το οποίο έχει συνεργαστεί, ενδιαφέρεται ειλικρινά για την ενίσχυση των ελληνοαλβανικών σχέσεων. Αναφέρει ακόμα ότι το σχέδιο για την ομιλία του στην Αθήνα δεν περιλαμβάνει τίποτα για την υπόθεση του Φρέντη Μπελερη.

«Θέλουμε να κάνουμε την Δικαιοσύνη ανεξάρτητη από την πολιτική εξουσία για πρώτη φορά από τότε που η Αλβανία ανακήρυξε την ανεξαρτησία της από την Οθωμανική Αυτοκρατορία» τονίζει ο Αλβανός πρωθυπουργός.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.