«Εύχομαι το φως που καταυγάζει απόψε τις εκκλησίες μας να γίνει για όλους μας οδηγός για ένα μέλλον ελπίδας, ειρηνικό και δημιουργικό, με αγάπη και αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο» είναι το μήνυμα της ΠτΔ για την Ανάσταση

Στην Αθήνα παρέμεινε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία την Κυριακή του Πάσχα θα μεταβεί στην Προεδρική Φρουρά.

«Το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης σηματοδοτεί τον θρίαμβο της ζωής πάνω στη φθορά, τη συντριβή της απόγνωσης και του θανάτου. Εύχομαι το φως που καταυγάζει απόψε τις εκκλησίες μας να γίνει για όλους μας οδηγός για ένα μέλλον ελπίδας, ειρηνικό και δημιουργικό, με αγάπη και αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο. Χριστός Ανέστη, χρόνια πολλά!» είναι το μήνυμα της ΠτΔ για την Ανάσταση.

Στην Τήνο βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. «Το Πάσχα, η μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας, σηματοδοτεί διαχρονικά την πορεία από τη δοκιμασία στη λύτρωση. Γίνεται έτσι ευκαιρία ατομικού και συλλογικού αναστοχασμού, αλλά και αφετηρία ελπίδας», αναφέρει στο μήνυμά του για το Πάσχα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στην Κέρκυρα και την Κυριακή του Πάσχα θα επισκεφθεί το Ναυτικό σταθμό Κέρκυρας. «Να ακολουθήσουν κι άλλες αναστάσεις, προσωπικές και συλλογικές» διαμήνυσε ο κ.Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης βρίσκεται στην Κρήτη από όπου ευχήθηκε «Καλή Ανάσταση, υγεία, ευημερία σε όλους τους ορθόδοξους Έλληνες, σε όλο τον ελληνικό λαό».

Στην Λαμία ο γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δήμητρης Κουτσούμπας ο οποίος ευχήθηκε «καλό Πάσχα με δύναμη και υγεία σε όλους και όλες. Καλή ανάσταση για τον ελληνικό λαό με δυνατό το ΚΚΕ, πιο δυνατό απ’ ότι μέχρι σήμερα, για να είναι πραγματικά δυνατός ο ίδιος ο λαός».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος στο μήνυμα του ευχήθηκε «στις 21 Μαΐου να βοηθήσουν όλοι να γίνει η ανάσταση της Ελλάδος».

Στην Αίγινα βρίσκεται ο γραμματέας του ΜεΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης ο οποίος στο μήνυμα του ανέφερε πως «το Πάσχα φέρνει κάθε Άνοιξη τόσο τη λύτρωση της ελπίδας όσο και την ελπίδα της λύτρωσης».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.