ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΝΕΑ: Στην Αργολίδα βρέθηκε η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως την τελευταία ημέρα λειτουργίας των σχολείων, Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022.

Η Νίκη Κεραμέως επισκέφτηκε το δημοτικό σχολείο Φιχτίων του δήμου Άργους Μυκηνών και μίλησε στα παιδιά και τους δασκάλους ,ενώ τους έδωσε και τα αναμνηστικά της σχολικής προόδου τους.

Η υπουργός εν συνεχεία συνοδευόμενη από τον βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανό, τον βουλευτή Μεσσηνίας, τον βουλευτή Α. Αττικής Βασίλη Οικονόμου, Μίλτο Χρυσομάλη και Τάσο Γαϊτάνη, επισκέφτηκε έργα του υπουργείου Πολιτισμού ,όπως την καστρονησίδα Μπούρτζι ,στην οποία έχουν ολοκληρωθεί τα έργα συντήρησης ,το παλιό Τελωνείο, το κτήριο Βίγκα στην πλατεία Συντάγματος ,το παλιό Τζαμί Τριανό.

Εν συνεχεία η υπουργός επισκέφτηκε στο Λυγουριό το έργο του αναβάλλου για την μεταφορά και διανομή νερού άρδευσης στην ευρύτερη περιοχή της Επιδαύρου. Η επίσκεψη θα ολοκληρωθεί με συναντήσεις με κομματικά στελέχη σε κεντρικό ξενοδοχείο στο Ναύπλιο.

Η επίσκεψη της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως στην Αργολίδα έγινε βάση του γενικότερου πλαισίου περιοδειών κυβερνητικών στελεχών σε όλη την χώρα προκειμένου να επικοινωνήσουν το έργο της κυβέρνησης, να αφουγκραστούν τον παλμό της κοινωνίας αλλά και να απαντήσουν σε κρίσιμα ερωτήματα.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.