Όπως μας πληροφορεί η Αρχιεπισκοπή:

Ο Αρχιεπίσκοπος στη Μεσσηνία

Από το πρωί βρίσκεται στη Μεσσηνία ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος. Ο προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ελλάδος ξεκίνησε τις επισκέψεις του από την Αρχαία Μεσσήνη, ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκε το νέο Δημαρχείο Καλαμάτας.

Το απόγευμα θα αναγορευτεί σε επίτιμο διδάκτορα του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, ενώ αύριο θα παραστεί στη εκδηλώσεις για τα 190 χρόνια από την Ναυμαχία του Ναβαρίνου στην Πύλο.

Στο Νέο Δημαρχείο Καλαμάτας θα βρεθεί σήμερα, Πέμπτη 19 Οκτωβρίου, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών, Ιερώνυμος, επίτιμος δημότης Καλαμάτας,ο οποίος στη συνέχεια θα ανακηρυχθεί επίτιμος διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και συγκεκριμένα στο Τμήμα Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών, της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών.

Την Παρασκευή θα βρεθεί στην Πύλο για τις εκδηλώσεις για την 190η επέτειο της Ναυμαχίας του Ναβαρίνου, ενώ στις 12 το μεσημέρι θα τιμηθεί με το Χρυσό Μετάλλιο του Δήμου Πύλου – Νέστορος, από το δήμαρχο, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στην Αρχαία Μεσσήνη βρίσκεται ο Αρχιεπίσκοπος Στην Αρχαία Μεσσήνη βρίσκεται ο Αρχιεπίσκοπος

 

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.