Ο Μπιλ Γκέιτς ανέβηκε στην Ακρόπολη. Ο ιδρυτής της Microsoft πραγματοποιεί επίσκεψη στην Αθήνα και ετοιμάζεται για διακοπές στα ελληνικά νησιά.

Την Ακρόπολη από κοντά είδε ο Μπίλ Γκέιτς σήμερα Σάββατο 28 Μαΐου 2022. Ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο και ιδρυτής της Microsoft, ο Μπιλ Γκέιτς βρίσκεται στην Ελλάδα, όπου μετά την επίσκεψη στην Αθήνα αναμένεται να πάει για διακοπές σε ελληνικά νησιά.

Ο ιδρυτής της Microsoft έφθασε με ιδιωτική πτήση την Παρασκευή (27/5) στο διεθνές αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στα Σπάτα και διανυκτέρευσε στην προεδρική σουίτα του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετάνια».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μπιλ Γκέιτς ήρθε στην Αθήνα, προσκεκλημένος του CEO της Pfizer Αλμπερτ Μπουρλά. Σημειώνεται ότι ο ιδρυτής της Microsoft έχει ξεκινήσει μεγάλη επένδυση στην Ελλάδα, συνολικού ύψους 1 δισ. ευρώ σε βάθος δεκαετίας. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, θα δημιουργηθούν τρία κέντρα δεδομένων, στα Σπάτα, το Κορωπί και το Μαρκόπουλο της Αττικής, ανοίγοντας πάνω από 300 θέσεις εργασίας.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.