ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE - ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ: Στις Καρυές του Αγίου Όρους έφθασε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος. Τον υποδέχτηκαν οι 20 Ηγούεμνοι των Μονών του Αγίου Όρους.

Εισήλθε τώρα στο Πρωτάτο ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος μαζί με τους Ηγουμένους των 20 Μονών του Αγίου Όρους. ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

Καθήλωσε μπροστά στην εικόνα της Παναγίας ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ στο Πρωτάτο ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη συνόδευαν ο Διοικητής του Αγίου Όρους κος Μαρτίνος, ο Γιάννης Αμανατίδης, ο Γιώργος Κουμουτσάκος και βουλευτές από τη Θεσσαλονίκη.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης, θα επισκεφθεί τις Μονές Μεγίστης Λαύρας, Ιβήρων και Καρακάλλου. Η επίσκεψη αυτή καθόλου τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. O κ. Βαρθολομαίος είχε ανακοινώσει την επίσκεψή του στην Αθωνική πολιτεία από τον Μάρτιο του 2022 κατά τη συνάντησή του στο Φανάρι με τον Kαθηγούμενο της Μονής Εσφιγμένου Αρχιμανδρίτη Βαρθολομαίο και πατέρες της Μονής, αλλά και με τον Πολιτικό Διοικητή του Αγίου Όρους, κ. Αθανάσιο Μαρτίνο λίγες ημέρες νωρίτερα.

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη θα συνοδεύουν στην επίσκεψή του οι μητροπολίτες Μιλήτου, Καλλιουπόλεως και Μαδύτου, Γαλλίας και Πολυανής και Κιλκισίου. Επίσης, ο Εκκλησιάρχης κ. Αέτιος, Διευθυντής του Ιδιαιτέρου Πατριαρχικού Γραφείου, ο πατριαρχικός διάκονος Ιερώνυμος Σωτηρέλης, ο Διευθυντής του Α’ Πατριαρχικού Γραφείου και ομότιμος καθηγητής της Θεολογικής Σχολής Αθηνών Κωνσταντίνος Δεληκωνσταντής και ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας του Οικουμενικού Πατριαρχείου Νίκος Παπαχρήστου.

Καραγιάννης Ανδρέας

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.