Στην Βάρη Αττικής μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος προκειμένου να παραστεί στην τελετή αποφοίτησης και ορκωμοσίας των νέων Ανθυπολοχαγών της Σχολής Ευελπίδων, ιδιαιτέρως του ανηψιού του.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 27 Ιουνίου, ημέρα κατά την οποία το Σιδηρόκαστρο εορτάζει την επέτειο από την απελευθέρωσή του, γι αυτό και ο Σεβασμιώτατος απουσίασε από τις τιμητικές εκδηλώσεις της επαρχίας του.

Στην τελετή ορκωμοσίας παρέστη η Εξοχωτάτη Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βουλιαγμένης και Βάρης κ. Αντώνιος και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος και Εκπρόσωποι του Στρατού, της πολιτείας και της Εκκλησίας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος συνομίλησε εγκάρδια με την Εξοχωτάτη κ. Πρόεδρο και με τον Διευθυντή της Σχολής Ευελπίδων, ο οποίος τον καλωσόρισε στη σχολή και εξέφρασσε τη χαρά και την ικανοποίησή του για την εκ του σύνεγγυς επικοινωνία και συναναστροφή μαζί του.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.