Γνωστό έγινε το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονα. Έτσι σύμφωνα με την ανακοίνωση της Μητρόπολης θα χοροστατήσει την Παρασκευή 09/04 στις 13:00 κατά την ακολουθία της Δ’ Στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στη Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής. Επίσης στις 09/04 στις 19:00 θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία της Δ’ Στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στο ναό της Του Θεού Σοφίας Κομοτηνής.

Την Κυριακή 11/04 του Ιωάννου της Κλίμακος το πρωί θα ιερουργήσει στο ναό Αγίας Βαρβάρας Κομοτηνής και θα αναπέμψει επιμνημόσυνη δέηση έμπροσθεν του μνημείου εντός του περιβόλου του ναού υπέρ αναπαύσεως των θυμάτων της Γενοκτονίας του Θρακικού Ελληνισμού και της Ανατολικής Ρωμυλίας. Την ίδια μέρα στις 18:00 θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Κατανυκτικού Εσπερινού της Δ’ Κυριακής των Νηστειών στο ναό Της Του Θεού Σοφίας Κομοτηνής, κατά την διάρκεια του οποίου θα μιλήσει ο πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Παπαβέργος, εφημέριος ναού Αγίου Γεωργίου Κομοτηνής, με θέμα: «Ο Άγιος Ιωάννης της Κλίμακος οδοδείκτης της προς τον ουρανόν αναβάσεώς μας».

Την Τρίτη 13/04 στις 18:00 θα ιερουργήσει κατά την θεία λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στο ναό Αγίου Γεωργίου Χαμηλού και την Τετάρτη 14/04 στις 18:00 θα ιερουργήσει κατά την θεία λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στο ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Θρυλορίου.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.