Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος σήμερα 19 Αυγούστου επισκέφτηκε την Λήμνο, μετά την Ξάνθη και την Καβάλα στα πλαίσια περιοδείας που πραγματοποιεί.

Ταξίδεψε από την Καβάλα με το πλοίο της γραμμής και αφού έφτασε στο νησί του Ηφαίστου επισκέφτηκε τον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα και τον Ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στο Κοντοπούλι.

Μια πραγματικά συγκινητική στιγμή της περιοδείας, ήταν όταν συνάντησε ένα παιδί με ειδικές ανάγκες που περίμενε να περάσει η πομπή για να δει όσο γίνεται από κοντά τον Αρχιεπίσκοπο.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, έδωσε αμέσως εντολή να σταματήσει η πομπή και αποβιβάστηκε για λίγη ώρα για να συνομιλήσει με τον Χρήστο.

Δείτε και ακούστε τι ειπώθηκε κατά την διάρκεια αυτής της πολύ ιδιαίτερης ανθρώπινης και συγκινητικής στιγμής μεταξύ Ιεράρχη και του νεαρού πιστού.

Αύριο Τρίτη 20 Αυγούστου, το πρόγραμμα του Αρχιεπισκόπου συνεχίζει στην Λήμνο με συνάντηση με τον Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ.Ιερόθεο, στην συνέχεια θα παρατεθεί γεύμα και θα αποχωρήσει από την Λήμνο με την βραδινή πτήση για την Αθήνα.

Στη Λήμνο ο Αρχιεπίσκοπος - Η στιγμή που τον συγκίνησε

Στη Λήμνο ο Αρχιεπίσκοπος - Η στιγμή που τον συγκίνησε

limnosreport

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.