Εμετική επίθεση σε Εκκλησία και Πίστη σε LIVE μετάδοση εξαπέλυσε ο γνωστός από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρώην Αρχιμανδρίτης Συράκος Ιωάννης Κεσέν.

Ακατανόητοι οι λόγοι που μια σοβαρή και μεγάλη συχνότητα προβάλει έναν πρώην Αρχιμανδρίτη και του επιτρέπει να καταφέρεται με τέτοιους χαρακτηρισμούς εναντίον Εκκλησίας και Πίστεως.

Εμετική επίθεση σε Εκκλησία και Πίστη σε LIVE μετάδοση εξαπέλυσε ο γνωστός από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρώην Αρχιμανδρίτης Συράκος Ιωάννης Κεσέν.

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΛΦΑ και η εκπομπή της Ε.Μελέτη έδωσε βήμα σε αυτόν τον ανθρωπο, ο οποίος προφανώς έχει βάλει στόχο της ζωής του να διασύρει την Εκκλησία και την Ορθόδοξη Πίστη με ψεύδη , δίχως αντίλογο.

Ο άνθρωπος αυτός χρησιμοποιώντας τα δημοφιλή στους νέους μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσπαθεί να αμαυρώσει το νόημα και την ουσία των Χριστιανικών αξιών, αποσπώντας πρόσκαιρη δημοσιότητα.

Ντροπή σε εκείνους που του δίνουν αυτό το βήμα και εκθέτουν την Ορθοδοξία και την Ελλάδα.

Το νομικό τμήμα του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE θα κινήσει τις διαδικασίες έτσι ώστε να ερευνήσει η δικαιοσύνη τα τυχόν αδικήματα που προκύπτουν από την εν λόγω συμπεριφορά.

Καραγιάννης Ανδρέας
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 2.38 (32 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

4 Σχόλια

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
Πέτρος Σαπ

Εξαιρετικό κείμενο από ορθόδοξο θεολόγο.
Απαιτεί μεγάλο άλμα πίστης η μετάβαση από την θρησκευτικότητα στην πνευματικότητα. Γιατί η πνευματικότητα πνέει, είναι ζωή. Δεν προσφέρει "πατήματα" και "κρατήματα" για επενδύσεις όπως η θρησκευτικότητα.
pilgrimjoe.wordpress.com/2020/02/03/iason/

2

Είναι και κάπως αστείο να πιστεύετε πάντως ότι ο Θεός έχει ανάγκη την υπεράσπιση της εκκλησιαονλαιν! Μάλλον εμείς έχουμε ανάγκη την υπεράσπιση από το Θεό..μα έτσι που καταντησατε την ορθοδοξία κάτι εκκλησιεςονλαιν έχει γίνει μπέρδεμα της βούρτσας με την οδοντόβουρτσα

3

Είναι λίγο αστείο να πιστεύετε ότι ο Θεός έχει ανάγκη την υπεράσπιση της εκκλησιαονλαιν χαχαχ...μάλλον εμείς έχουμε ανάγκη την υπεράσπιση του Θεού..μα τέτοια διαστροφή που έχει υποστεί η ορθοδοξία από κάτι εκκλησιεςονλαιν,λογικό να έχουμε μπερδέψει τα μπούτια μας

4

Είσαστε κωμικοτραγικοί.