ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Ασφαλιστικά μέτρα κατέθεσε Ιερέας εις βάρος συγκεκριμένων προσώπων που απέιλησαν τη σωματική του ακεραιότητα.

Ρεπορτάζ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE

Στη δικαιοσύνη προσφεύγει Ιερέας της Δωδεκανήσου εναντίον συγκεκριμένων προσώπων που έφθασαν στο σημείο να απειλήσουν τη σωματική του ακεραιότητα επειδή άσκησε δημόσια κριτική στο κόμμα Ελληνική Λύση και τον Κυριάκο Βελόπουλο.

Ο Ιερέας προσέφυγε στο Πρωτοδικείο όπου διαμέσω του συνηγόρου του κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος των δραστών.

Να θυμίσουμε ότι ο συγκεκριμένος Ιερέας είχε ασκήσει κριτική στην πολιτική που ακολουθεί το νεοσύστατο κόμμα Βελόπουλου αλλά και στην εκμετάλλευση των συμβόλων της Πίστεως.

Την επομένη της δημόσιας παρέμβασής του τον πλησίασαν συγκεκριμένοι άνθρωποι (αναφέρονται όλα τα ονόματα στην αίτηση για τα ασφαλιστικά μέτρα) και τον απείλησαν με χυδαίο τρόπο ως προς το ζήτημα αυτό.

Ο ίδιος δηλώνει πως δεν πτοείται από αυτές τις ενέργειες και θα συνεχίσει ακάθεκτος το ποιμαντικό του έργο.

Σχόλιο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Είναι ντροπή να απειλείται η Εκκλησία και οι Ιερείς μας με μεθόδους που θυμίζουν υπόκοσμο. Ευχόμαστε η δικαιοσύνη να επιληφθεί του θέματος.

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.