Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην «άτυχη» στιγμή που είχε στη σκηνή του X-Factor με τον παρουσιαστή και απάντησε στα αρνητικά σχόλια που δέχεται.

Για το φιλί που αντάλλαξε στο «X-Factor» με τον Αντρέα Γεωργίου και την αντίδραση ενός ιερέα, που δήλωσε ότι θα στραφεί νομικά εναντίον τους μίλησε ο Στέλιος Ρόκκος.

Πριν λίγες ημέρες, κατά την είσοδό του στη σκηνή του μουσικού show, o Στέλιος Ρόκκος κατευθύνθηκε προς το μέρος του παρουσιαστή και τον… φίλησε στο στόμα.

Κάποιοι μάλιστα, αντέδρασαν στο θέαμα. Μεταξύ αυτών και ένας ιερέας, ο οποίος απείλησε να κινηθεί νομικά εναντίον τους, υποστηρίζοντας πως τη σκηνή είδε και το παιδί του και έτσι… παίρνει λάθος πρότυπα.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», ο Στέλιος Ρόκκος τοποθετήθηκε επί του θέματος.

«Το πρόβλημα δεν είναι ότι συζητάμε το 2022 για το φιλί, το πρόβλημα είναι ότι μου έστειλε μήνυμα ο Αντρέας Γεωργίου και μου είπε ότι έχει καθυστέρηση, γιατί κι εγώ είμαι καρπερός», αστειεύτηκε αρχικά, ο τραγουδιστής.

«Σε αυτή την άτυχη στιγμή έχουμε βρεθεί όλοι μας. Εγώ πάντως έχω βρεθεί πολλές φορές. Δηλαδή θες να πας να διπλοφιλίσεις κάποιον φίλο σου και την ώρα που πας να τον φιλήσεις στο μάγουλο, εκείνος γυρνάει σε λάθος χρόνο και συμβαίνει αυτό», ανέφερε αρχικά, ο Στέλιος Ρόκκος.

«Κάποιοι το θεώρησαν ομοφυλοφιλικό κι απρεπές. Ένας παπάς θέλει να μας κάνει μήνυση, γιατί το είδαν τα παιδιά του. Αυτός πρέπει να δώσει εξηγήσεις στα παιδιά του. Εγώ τα δικά μου τα παιδιά δεν τα έχω μεγαλώσει να μισούν ούτε τη διαφορετικότητα, ούτε το χρώμα, ούτε τις πολιτικές πεποιθήσεις του άλλου. Ας ηρεμήσουμε, λοιπόν. Με κάνει και ντρέπομαι αυτό το πράγμα, που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι και κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Στενοχωριέμαι πραγματικά, για αυτούς που τους πείραξε», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.