ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΚΛΗΡΙΚΩΝ: Με γνώμονα την πρόσφατη απόφαση του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος να διεκδικήσει αναδρομικά αλλά κι εφεξής τα δώρα (Χριστουγέννων, Πάσχα) και το Επίδομα Αδείας μετά την έκδοση των αποφάσεων των Ανωτάτων Δικαστηρίων, το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE βγαίνει μπροστά αποφασισμένο να στηρίξει τους Ιερείς.

Σημαντική πρωτοβουλία προς όφελος χιλιάδων ιερέων αναλαμβάνει το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE ως προς την διεκδίκηση των παρακρατηθέντων ποσών, για τα οποία έχουν πλέον αποφανθεί ανώτερα και ανώτατα δικαστήρια της χώρας.

Το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE σε συνεργασία με την Δικηγορική Εταιρία των Αθηνών, Αναστασία Γ. Κότσαρη και συνεργάτες αναλαμβάνει την κατάθεση ομαδικών αγωγών, συνταξιούχων και μη, κληρικών με στόχο να ανατραπούν οι παράνομες μνημονιακές περικοπές που επεβλήθησαν τα προηγούμενα έτη.

Η Δικηγορική Εταιρία διαθέτει σημαντική εμπειρία σε όλες τις εκφάνσεις του εργατικού δικαίου, καταθέτοντας διαρκώς αγωγές για τη δικαστική διεκδίκηση αναδρομικών, της απώλειας της Κύριας και της Επικουρικής σύνταξης, δώρων, επιδ. αδείας κλπ, λόγω της εφαρμογής των μνημονιακών νόμων του 2012 και 2013 και της Ε.Α.Σ ( Εισφοράς Αλληλεγγύης ) εκπροσωπώντας χιλιάδες συνταξιούχους από όλη τη χώρα και από όλα τα ασφαλιστικά Ταμεία.

Επ αυτού προτείνουμε ως ενδεδειγμένη λύση την κατάθεση αγωγής και όχι διακοπή παραγραφής διότι είναι μια ελλειπής και μη ασφαλής μέθοδος κατοχύρωσης των απαιτήσεων δίχως να κατοχυρώνει έντοκα τις οικονομικές απαιτήσεις.

Καλούμε τους Ιερείς από οποιοδήποτε σημείο της χώρας να επικοινωνήσουν άμεσα με τη Δικηγορική Εταιρία στα τηλέφωνα 6977213819, 6944743614, 2108074387 αλλά και μέσω του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

 

Καραγιάννης Ανδρέας

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.