Περισσότερες από 10,000 κοινοποιήσεις και πάνω από 1.2 εκατομμύρια προβολές έχει στο Facebook ένα βίντεο από τον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό. Τα πλάνα είναι από Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό, την 27η Μαρτίου 2022 (Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως) και δείχνουν έναν άνδρα που κάθεται σε αναπηρικό καροτσάκι να σηκώνεται από αυτό μετά την “ευλογία” που φέρεται να λαμβάνει από τον ιερέα Δημήτριο Λουπασάκη.

Ο Σταύρος Β. μας έκανε τις ακόλουθη δήλωση για το περιστατικό που έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό:

Έχω σκλήρυνση κατά πλάκας τα τελευταία 8 χρόνια. Δεν είμαι ανάπηρος, όπως φημολογείται. Έχω κινητικά προβλήματα σε ένα από τα δυο κάτω άκρα και χρησιμοποιώ μπαστούνι για μικρές αποστάσεις. Για πιο μεγάλες έχω καροτσάκι.

Έχω βαθιά πίστη στο Θεό και σκέφτηκα να πάω στον ιερέα Δημήτριο Λουπασάκη στους Αγίους Ισιδώρους να με βοηθήσει με τον θαυματουργό Τίμιο Σταυρό. Πήγα την περασμένη Κυριακή 27/3. Περίμενα ώρα και κάποια στιγμή με πλησίασε ο ιερέας και ακούμπησε τα χέρια του στο κεφάλι μου. Δεν είχε το θαυματουργό Σταυρό μαζί του.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, μετά την ευλογία του ιερέα, σηκώθηκα με δυσκολία. Όμως περπάτησα στη συνέχεια με μεγαλύτερη ευκολία απ’ ότι πριν και είναι αλήθεια ότι ο ιερέας με ενθάρρυνε.

Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορώ να πω ότι αποθεραπεύθηκα. Η σκλήρυνση κατά πλάκας δεν εξαφανίστηκε. Αυτή είναι η αλήθεια.

ellinikahoaxes

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.