ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ : Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σε πρώτη φάση στις περιοχές Χίλτον, πλατεία Συντάγματος, Προεδρικό Μέγαρο και Ακρόπολη, με αποτέλεσμα η κίνηση να είναι αυξημένη.

ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ: Συγκεκριμένα στις 9:50 θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, και στις 11:10 θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στις 16:30 ο κ. Σικ Τζινπίνγκ, συνοδευόμενος από τον κ. Μητσοτάκη, θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της εταιρείας COSCO στο Νέο Ικόνιο Περάματος ενώ στις 19:00 είναι προγραμματισμένο το επίσημο δείπνο που θα παραθέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προς τιμήν του Κινέζου ομολόγου του στο Προεδρικό Μέγαρο.

Αύριο Τρίτη στις 10:30 ο Σι Τζινπίνγκ, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα ξεναγηθεί στο Μουσείο της Ακρόπολης.

ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ: Μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, καθώς ξεκίνησαν σταδιακά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της επίσκεψη του Κινέζου προέδρου Σι Τζινπίνγκ στην Αθήνα.

Λίγο μετά τις 09:00 το πρωί της Δευτέρας έκλεισε μετά από εντολή της Αστυνομίας ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σε πρώτη φάση στις περιοχές Χίλτον, πλατεία Συντάγματος, Προεδρικό Μέγαρο και Ακρόπολη, με αποτέλεσμα η κίνηση να είναι αυξημένη.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.