Σταθερά εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ειρηναίου εξελίσσεται σταθερά. Ο Σεβασμιώτατος ανταποκρίνεται πολύ καλά στις φυσικοθεραπείες και συνεργάζεται άριστα με τους θεράποντες ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, όπου νοσηλεύεται.

Αυτό αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης. Μέσω του ίδιου ανακοινωθέντος, ζητείται η κατανόηση όσων αισθάνονται την ανάγκη να επισκεφθούν στο νοσοκομείο τον Σεβασμιώτατο, πλην όμως αυτό δεν καθίσταται προς το παρόν εφικτό. “Γνωρίζουμε την αγάπη και το ενδιαφέρον των ανθρώπων του τόπου μας για το πρόσωπο του Σεπτού Ποιμενάρχου μας”, σημειώνει η Αρχιεπισκοπή, “που έχει ως αποτέλεσμα την επιθυμία πολλών ανθρώπων να επισκεφθούν τον Σεβασμιώτατο στον θάλαμο νοσηλείας του στο ΠΑ.Γ.Ν.Η.”.

“Όμως αυτό δεν είναι εφικτό και ζητούμε την κατανόηση όλων”, επισημαίνει και συνεχίζει: “Είναι γνωστό ότι, λόγω των μέτρων κατά της διασποράς του Covid-19, απαγορεύεται εντελώς το επισκεπτήριο στα Νοσοκομεία, αλλά και πέραν τούτου, οι επισκέψεις εγκυμονούν κινδύνους μεταφοράς μικροβίων στον Σεβασμιώτατο και η προσέλευση ατόμων είναι κουραστική για τον ίδιο, για τους ιατρούς και τους νοσηλευτές. Διαβεβαιώνουμε, ότι οι ευχές και τα σεβάσματα όλων διαβιβάζονται προς το Σεβασμιώτατο από τα αρμόδια προς τούτο πρόσωπα”.

Τέλος, ζητείται για μία ακόμη φορά η κατανόηση των Κληρικών, των Μοναστικών Αδελφοτήτων, του Χριστεπωνύμου Πληρώματος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης και των πολλών πνευματικών τέκνων του Σεβασμιωτάτου, και απευθύνεται η παράκληση “να συνεχίσετε να προσεύχεσθε για την υγεία του πολυσεβάστου Ποιμενάρχου και Πατρός μας”.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.