Θυμίζουμε πως καθημερινές 5ωρες στάσεις εργασίας έχουν εξαγγείλει και οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία αρχής γενομένης από την Τρίτη 6 Ιουλίου από τις 12:00 έως τις 17:00.

Οι ηλεκροδηγοί καταγγέλλουν την ΣΤΑΣΥ για την οργάνωση των δρομολογίων της Γραμμής 3 που «δεν εξυπηρετεί το επιβατικό κοινό και τους εργαζομένους» αλλά και το γεγονός ότι είναι εκτός λειτουργίας το κλιματιστικό στις καμπίνες των οδηγών.

Οι εργαζόμενοι ανακοίνωσαν την πραγματοποίηση στάσης εργασίας την Τετάρτη 7 Ιουλίου από τις 21:00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας και στις τρεις γραμμές 1, 2 και 3.

Θυμίζουμε πως καθημερινές 5ωρες στάσεις εργασίας έχουν εξαγγείλει και οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία αρχής γενομένης από την Τρίτη 6 Ιουλίου από τις 12:00 έως τις 17:00.

Από τις 8 το πρωί και ώς τις 10 το βράδυ θα κινηθούν σήμερα μετρό, Ηλεκτρικός και τραμ, λόγω των προειδοποιητικών στάσεων εργασίας που κήρυξαν χθες οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς.

Σε κοινή ανακοίνωσή τους, τα σωματεία Εργαζομένων στη λειτουργία του μετρό (ΣΕΛΜΑ) και τη ΣΤΑΣΥ, ο σύλλογος εργαζομένων στα τραμ (ΣΕΤ) και το σωματείο σταθμαρχών του Ηλεκτρικού αναφέρουν ότι οι κινητοποιήσεις αποτελούν διαμαρτυρία για «την προσχεδιασμένη απαξίωση της ΣΤΑΣΥ, με στόχο το ξεπούλημά της σε τιμή ευκαιρίας».

Υπενθυμίζουν ότι έχουν κατ’ επανάληψη καταγγείλει τις ελλείψεις σε προσωπικό και ανταλλακτικά, που καθιστούν προβληματική την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού. «Υπερασπιζόμαστε τη δουλειά μας, αγωνιζόμαστε για δημόσιες συγκοινωνίες», καταλήγει η κοινή ανακοίνωση των εργαζομένων.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.